Flamskyddade T-shirts

Flamskyddade T-shirts - Brandsäkerhet och stil i en kombination

Letar du efter säkerhetskläder som ger brandsäkerhet utan att kompromissa med stil? Våra flamskyddade T-shirts är designade för att erbjuda både brandskydd och en trendig look.

Våra flamskyddade T-shirts tillverkas med högkvalitativa material som effektivt minskar risken för brandskador. Dessa T-shirts är speciellt behandlade för att motstå värme och flammor, vilket ger dig extra skyddslager på arbetsplatsen. Vi lägger också stor vikt vid stil och design, så att du kan se modern och trendig ut samtidigt som du håller säkerheten i fokus.

Vi förstår att komfort är viktigt för att kunna röra sig fritt och bekvämt. Våra flamskyddade T-shirts är utformade för att vara lätta, följsamma och andas, vilket ger dig en behaglig arbetsupplevelse utan att göra avkall på säkerheten. Vi har också integrerat praktiska detaljer i T-shirtsen, såsom ribbstickade halsringningar och figurnära passformer, för att förbättra komforten och utseendet.

Vi erbjuder ett brett sortiment av flamskyddade T-shirts som passar olika yrkeskategorier och arbetsmiljöer. Våra produkter uppfyller och överträffar branschstandarder och har genomgått rigorösa tester för att garantera högsta kvalitet och prestanda. Oavsett om du arbetar inom industri, el- och energibranschen eller annan verksamhet med brandrisk, kan våra flamskyddade T-shirts erbjuda det skydd och den stil du behöver.

Kontakta oss idag för att få mer information om vårt sortiment av flamskyddade T-shirts. Vårt kunniga team finns tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den bästa T-shirten för dina specifika behov. Investera i pålitliga och trendiga flamskyddade T-shirts för att kombinera säkerhet och stil på arbetsplatsen.

Visa som Rutnät Listvy

32 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
 2. Blåkläder
  Flamskyddad t-shirt
  Så lågt som 650,00 kr
 3. Blåkläder
 4. Blåkläder
 5. Blåkläder
  Flamskyddad långärmad t-shirt
  Så lågt som 790,00 kr
 6. Blåkläder
  Långärmad t-shirt Multinorm
  Så lågt som 1620,00  kr
 7. Fristads
  Flamestat T-shirt 7073 TFLH
  Så lågt som 1290,00  kr
 8. Snickers
  Kortärmad t-shirt
  Så lågt som 840,00 kr
 9. Snickers
 10. Snickers
  Långärmad t-shirt, dam
  Så lågt som 910,00 kr
 11. Snickers
  Långärmad t-shirt
  Så lågt som 910,00 kr
 12. Snickers
  Underställströja i ull, dam
  Så lågt som 1190,00  kr
 13. Tranemo
  Flamskyddad T-shirt
  Så lågt som 1390,00  kr
 14. Tranemo
  Flamskyddad T-shirt
  Så lågt som 1380,00  kr
 15. Tranemo
  Flamskyddad T-shirt
  Så lågt som 660,00 kr
 16. Mascot
  T-shirt, långärmad
  Så lågt som 580,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

32 produkter

per sida
Sätt fallande sortering