Shorts

Arbetsshorts för komfort och funktionalitet

Arbetsshorts är ett oumbärligt klädesplagg för varma arbetsmiljöer, där komfort och funktionalitet är av största vikt. Oavsett om du arbetar utomhus, i en verkstad eller inom byggbranschen, erbjuder vårt sortiment av arbetsshorts en perfekt kombination av komfort och funktionalitet för att göra arbetsdagen bekväm även under varma förhållanden.

Vi förstår vikten av hållbara material när det gäller arbetskläder. Våra arbetsshorts är tillverkade av högkvalitativa och slitstarka material som tål den tuffa användningen som kommer med arbete. De är konstruerade för att klara av påfrestningarna och ge dig pålitliga arbetskläder som varar över tid, även under de mest krävande förhållandena.

Komfort är avgörande när du arbetar i varma förhållanden, och våra arbetsshorts kompromissar inte med detta. De är utformade för att vara lätta och luftiga, vilket ger dig maximal ventilation och minskar risken för överhettning. Du kan röra dig fritt och bekvämt under arbetsdagen och känna dig mer produktiv och effektiv.

Funktionalitet är också en viktig faktor när det kommer till arbetskläder. Våra arbetsshorts är utrustade med praktiska fickor och förvaringsmöjligheter för att hålla dina verktyg och tillbehör inom räckhåll. Du kan enkelt ha dina viktigaste arbetsverktyg nära till hands och vara redo att ta itu med uppgifterna utan att behöva leta efter dem.

När du väljer våra arbetsshorts kan du vara säker på att du investerar i kvalitet och funktionalitet. Vi strävar efter att erbjuda produkter som möter de höga kraven inom arbetslivet. Våra arbetsshorts är byggda för att klara av arbetsdagarnas utmaningar och ge dig pålitliga arbetskläder som hjälper dig att prestera på din bästa nivå.

Sammanfattningsvis erbjuder vårt sortiment av arbetsshorts komfort och funktionalitet för varma arbetsmiljöer. Med hållbara material, praktiska funktioner och en bekväm passform är våra shorts det perfekta valet för att arbeta bekvämt även på varma dagar. Utforska vårt sortiment av arbetsshorts idag och beställ dina egna för en bekvämare arbetsdag!

Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Piratbyxa Varsel
  Så lågt som 1122,00  kr
 2. Blåkläder
  Varselshorts
  Så lågt som 1045,00  kr
 3. Blåkläder
  Varselshorts med stretch utan spikfickor
  Så lågt som 1243,00  kr
 4. Fristads
  Varsel hantverkarshorts 2028 PLU, klass 2
  Så lågt som 1309,00  kr
 5. Fristads
  High vis shorts class 2 2528 THL
  Så lågt som 869,00 kr
 6. Jobman
  2207 Hantverksshorts Varsel
  Så lågt som 902,00 kr
 7. Jobman
  2204 Serviceshorts Varsel
  Så lågt som 495,00 kr
 8. Jobman
  2205 Hantverksshorts Varsel
  Så lågt som 594,00 kr
 9. Mascot
  Shorts
  Så lågt som 748,00 kr
 10. Mascot
  Shorts, långa med hängfickor
  Så lågt som 1672,00  kr
Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering