Västar

Vårdväst och västar till vården 

Våra vårdvästar och västar är särskilt utformade för att möta behoven hos vårdpersonal. Dessa kläder kombinerar praktisk användning, säkerhet och bekvämlighet för att skapa en pålitlig och effektiv arbetsmiljö inom vården.

Våra vårdvästar är tillverkade av högkvalitativa material som är lätta att rengöra och uppfyller hygienstandarderna inom vården. De är utrustade med funktionella fickor och detaljer som ger praktisk förvaring för viktiga verktyg och tillbehör som behövs i vårdmiljön.

Vi förstår vikten av säkerhet inom vården, och våra västar är utrustade med reflekterande band eller detaljer för att öka synligheten och minska risken för olyckor eller skador. Våra västar ger också en professionell image och är anpassade för att passa olika yrkesgrupper inom vården.

Oavsett om du arbetar på ett sjukhus, vårdhem eller en annan vårdinrättning, kan våra vårdvästar och västar ge dig den säkerhet, bekvämlighet och funktionalitet som behövs för att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Utforska vårt sortiment av vårdvästar och västar idag och hitta den perfekta klädseln för din vårdmiljö. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa kläder som uppfyller de specifika behoven inom vården. Kontakta oss för mer information eller för att göra en beställning och ge dig själv eller ditt team kläder som kombinerar säkerhet, praktisk användning och professionell image.

Visa som Rutnät Listvy

6 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Smila
  Ben Vest
  Så lågt som 579,00 kr
 2. Smila
  Bea Vest w
  Så lågt som 569,00 kr
 3. Nybo
  Damväst, Inside out
  Så lågt som 490,00 kr
 4. Nybo
  Dam väs, Sporty
  Så lågt som 370,00 kr
 5. Nybo
  Dam Väst, Super Cool
  Så lågt som 370,00 kr
 6. Nybo
  Unisex väst, Clima Sport Light
  Så lågt som 440,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

6 produkter

per sida
Sätt fallande sortering