Jackor

Högkvalitativa vårdjackor och jackor för professionell sjukvårdspersonal

Våra vårdjackor och jackor är speciellt utformade för att möta de specifika behoven hos professionell sjukvårdspersonal. Vi förstår vikten av funktionella och hållbara kläder inom vården, och därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa alternativ.

Våra vårdjackor är tillverkade av slitstarka material som tål de påfrestningar som dagligt arbete inom vården innebär. De är utformade för att vara lätta att tvätta och hålla rena, vilket är avgörande för att upprätthålla höga hygienstandarder. Våra vårdjackor är också ergonomiskt utformade för att ge optimal rörelsefrihet och komfort under arbetspassen.

För dem som letar efter mer mångsidiga jackor, erbjuder vi även ett urval av jackor som passar för sjukvårdspersonal. Dessa jackor är funktionella och stilsäkra, och kan användas både inom och utanför arbetsplatsen. Vi förstår vikten av att kunna bära kläder som fungerar i olika situationer, och våra jackor är utformade för att möta dessa behov.

Oavsett om du väljer en vårdjacka eller en mer mångsidig jacka, kan du vara säker på att vårt sortiment uppfyller höga standarder när det gäller kvalitet och design. Vi strävar efter att erbjuda kläder som hjälper dig att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt, samtidigt som de ger en professionell och pålitlig image.

Utforska vårt sortiment av vårdjackor och jackor idag och hitta den perfekta klädseln för din professionella vårdmiljö. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa kläder som möter dina behov och förväntningar. Kontakta oss nu för mer information eller för att göra en beställning.

Visa som Rutnät Listvy

7 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Nybo
  Cardigang med zip-stängning, ¾ ärmlängd, Move
  Så lågt som 410,00 kr
 2. Nybo
  Sjukhusjacka, Move
  Så lågt som 400,00 kr
 3. Nybo
  Bolero, Move
  Så lågt som 350,00 kr
 4. Nybo
  Unisex-jacka, Clima
  Så lågt som 700,00 kr
 5. Nybo
  Unisex-jacka, Clima Sport Vit
  Så lågt som 610,00 kr
 6. Nybo
  Utomhusjacka, New Nordic
  Så lågt som 710,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

7 produkter

per sida
Sätt fallande sortering