Balaclavas

Balaclavas - Skydd och komfort för alla utomhusaktiviteter

Balaclavas är mångsidiga och funktionella huvudplagg som erbjuder skydd och komfort i olika utomhusmiljöer. Hos oss hittar du ett brett utbud av balaclavas som kombinerar kvalitet, design och funktionalitet.

Våra balaclavas är tillverkade av högkvalitativa material som ger skydd mot kyla, vind och andra väderförhållanden. De är utformade för att täcka hela huvudet och ansiktet, och erbjuder extra skydd för öron, nacke och mun. Våra balaclavas är lätta att bära och justera för att passa olika huvudstorlekar och ge maximal komfort under aktiviteter som skidåkning, vandring, cykling och andra utomhusäventyr.

Utöver skyddet erbjuder våra balaclavas också god andningsförmåga och fukttransport för att hålla dig torr och bekväm under intensiva aktiviteter. Detta hjälper till att reglera temperaturen och förhindra överhettning eller överdriven svettning.

Vi förstår vikten av att kunna lita på sina balaclavas i alla situationer. Därför satsar vi på att erbjuda produkter av hög kvalitet som klarar av de påfrestningar de utsätts för under utomhusaktiviteter. Våra balaclavas är hållbara och tåliga för att kunna möta kraven från äventyrliga entusiaster och professionella atleter.

Så oavsett om du är en friluftsentusiast, skidåkare, cyklist eller behöver skydd under kyliga arbetsförhållanden, kan du lita på våra balaclavas för att hålla dig varm, skyddad och bekväm. Utforska vårt sortiment och beställ din balaclava idag för att ge dig själv det bästa skyddet under dina utomhusäventyr.

Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Balaclava
  Så lågt som 290,00 kr
 2. Blåkläder
  Flamskyddad Balaclava
  Så lågt som 340,00 kr
 3. Fristads
  Balaclava 9191 BAL
  Så lågt som 290,00 kr
 4. Jobman
  9692 Balaclava
  Så lågt som 109,00 kr
 5. Projob
  9015 Balaclava
  Så lågt som 130,00 kr
 6. Tranemo
  Svetsbalaklava
  Så lågt som 1340,00  kr
 7. Tranemo
  Flamskyddad Balaklava
  Så lågt som 340,00 kr
 8. Tranemo
  Flamskyddad Balaklava
  Så lågt som 730,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering