Skärskyddshandskar

Skärskyddshandskar - Säkert skydd mot skärskador

Skärskyddshandskar är oumbärliga handskar som ger säkert skydd mot skärskador. Med deras specialiserade design och slitstarka material erbjuder våra skärskyddshandskar ett effektivt skydd för händerna vid arbete med vassa verktyg och material.

Vi erbjuder ett brett utbud av skärskyddshandskar som är utformade för olika arbetsmiljöer och uppgifter. Våra skärskyddshandskar är tillverkade av högkvalitativa material som kombinerar komfort, flexibilitet och överlägsen skärskyddsteknologi.

Skärskyddshandskar är utrustade med specialiserade lager av skärskyddsmaterial, som aramidfibrer eller rostfria ståltrådar, för att minimera risken för skärskador. Dessa handskar ger ett extra skyddslager och är utformade för att motstå snitt från vassa verktyg och skarpa ytor.

Oavsett om du arbetar inom bygg- och konstruktion, metallbearbetning, glasindustri eller andra arbetsområden där skärskador är en risk, har vi skärskyddshandskar som passar dina behov. Våra handskar uppfyller säkerhetsstandarder och är testade för att ge optimalt skydd och säkerhet.

Utforska vårt sortiment av skärskyddshandskar idag och hitta de perfekta handskarna för dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder skärskyddshandskar av hög kvalitet från välkända varumärken som kombinerar säkerhet, komfort och prestanda för att du ska kunna arbeta med trygghet och effektivitet.

Beställ dina skärskyddshandskar online idag och ge dig själv det bästa skyddet mot skärskador. Med rätt par skärskyddshandskar kan du utföra dina arbetsuppgifter med säkerhet och självsäkerhet. Skydda dina händer med skärskyddshandskar från oss.

Visa som Rutnät Listvy

26 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Snickers
  Precision Cut C handske
  Så lågt som 176,00 kr
 2. Snickers
  Power Flex Cut 5 Handske
  Så lågt som 143,00 kr
 3. Granberg
  Tactical Needle glove, 6 par
  Så lågt som 3520,00  kr
 4. Granberg
  Tactical Needle glove, 6 par
  Så lågt som 3795,00  kr
 5. Granberg
  Nålstickshandskar 6 par
  Så lågt som 3190,00  kr
 6. Gloves Pro
  Weld master 12 par
  Så lågt som 2310,00  kr
 7. Gloves Pro
  Cut thin 3, 12 par
  Så lågt som 682,00 kr
 8. Gloves Pro
  Cut Fit 5 12 par
  Så lågt som 429,00 kr
 9. Gloves Pro
  Cut 5 12 par
  Så lågt som 792,00 kr
 10. Gloves Pro
  Cut 3 12 par
  Så lågt som 671,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

26 produkter

per sida
Sätt fallande sortering