Skjortor & Blusar

Stilrena och funktionella vårdskjortor för vård- och omsorgspersonal

Våra vårdskjortor är särskilt designade för att möta behoven hos vård- och omsorgspersonal. Med en kombination av stil och funktionalitet erbjuder våra skjortor en professionell och pålitlig image samtidigt som de är bekväma och praktiska för daglig användning.

Vårdskjortorna är tillverkade av högkvalitativa material som är slitstarka och tåliga för att klara av de påfrestningar som följer med arbete inom vården. De är också utformade för att vara lätta att tvätta och underhålla, vilket är avgörande för att upprätthålla hygienstandarden inom vårdmiljön.

Vi förstår vikten av att känna sig bekväm och kunna röra sig fritt under arbetspassen. Därför är våra vårdskjortor ergonomiskt utformade för att ge optimal rörelsefrihet och komfort. Med olika storlekar och passformer kan du hitta en skjorta som passar din kroppstyp och preferenser.

Våra vårdskjortor kombinerar funktionalitet med stil. Vi erbjuder en variation av eleganta och professionella designs som ger vård- och omsorgspersonal en snygg och polerad look. Med olika färger och stilval kan du hitta en skjorta som passar din personliga smak och arbetsmiljö.

Oavsett om du arbetar inom vårdhem, sjukhus eller omsorgsverksamhet, kan våra vårdskjortor ge dig den professionella image du behöver. Utforska vårt sortiment av vårdskjortor idag och hitta den perfekta skjortan för din vård- och omsorgsmiljö. Kontakta oss för mer information eller för att göra en beställning.

Visa som Rutnät Listvy

9 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Fristads
  Renrum Skjorta 7R011 XA32
  Så lågt som 981,00 kr
 2. Fristads
  Renrum T-shirt 7R015 XA80
  Så lågt som 531,00 kr
 3. Smila
  Alex Shirt
  Så lågt som 468,00 kr
 4. Smila
  Aila Blouse w
  Så lågt som 477,00 kr
 5. Smila
  Liva Blouse w
  Så lågt som 495,00 kr
 6. Smila
  Carin Blouse w
  Så lågt som 315,00 kr
 7. Nybo
  Unisex skjorta/tunika, Flair
  Så lågt som 450,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

9 produkter

per sida
Sätt fallande sortering