Accessoarer

Munskydd för vård och hälsa - Skydda dig och andra med våra högkvalitativa munskydd

Våra munskydd är speciellt utformade för att erbjuda skydd och säkerhet inom vård och hälsa. Med fokus på högkvalitativa material och effektiv filtrering, ger våra munskydd en pålitlig barriär mot luftburna partiklar och droppsmitta.

Munskydd är en viktig del av hygienprotokollet inom vården för att minska risken för smittspridning. Våra munskydd är tillverkade av material av hög kvalitet som erbjuder bekväm passform och andningsförmåga. De är utformade för att täcka både näsa och mun för att minimera exponeringen för potentiellt skadliga ämnen.

Vi erbjuder ett brett utbud av munskydd, inklusive engångs- och återanvändbara alternativ, för att möta olika behov inom vårdmiljön. Våra munskydd uppfyller de senaste riktlinjerna och standarderna för hygien och filtreringseffektivitet.

Oavsett om du arbetar inom sjukvården, vårdhem eller i andra vårdrelaterade miljöer, är våra munskydd det perfekta valet för att skydda både dig själv och dina patienter. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa munskydd som ger dig trygghet och förtroende under ditt arbete.

Utforska vårt sortiment av munskydd idag och välj de bästa alternativen för dina behov inom vård och hälsa. Kontakta oss för mer information eller för att göra en beställning och ta det första steget mot att skapa en säkrare vårdmiljö för alla.

Visa som Rutnät Listvy

8 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Fristads
  Renrum Keps 5R012 XA32
  Så lågt som 360,00 kr
 2. Fristads
  Renrum Huva 5R181 XR50
  Så lågt som 570,00 kr
 3. Fristads
  Renrum Huva 5R011 XR50
  Så lågt som 670,00 kr
 4. Fristads
  Renrum stövlar 9124 XR50
  Så lågt som 1190,00  kr
 5. Fristads
  Renrum huva 9206 XR50
  Så lågt som 570,00 kr
 6. Segers
  Hijab
  Så lågt som 235,50 kr
 7. Nybo
  Huvudduk, Nadia
  Så lågt som 240,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

8 produkter

per sida
Sätt fallande sortering