Fruit of the loom

Fruit of the Loom är ikoniskt för sin högkvalitativa kläddesign, som kombinerar stil, komfort och varaktighet. Från tidlösa t-shirts till mysiga träningskläder, erbjuder de bekväma kläder som passar alla livsstilar och tillfällen. Med Fruit of the Loom väljer du mer än bara kläder - du väljer en tradition av exceptionell kvalitet och värde.

Fruit of the Loom - Kvalitetskläder för hela familjen

Fruit of the Loom är ett välkänt varumärke som erbjuder kvalitetskläder för hela familjen. Med en bred produktlinje av kläder för både vardag och fritid har Fruit of the Loom etablerat sig som en pålitlig leverantör av bekväma och hållbara plagg.

Vårt sortiment inkluderar t-shirts, sweatshirts, hoodies, underkläder och mycket mer. Vi strävar efter att erbjuda kläder av högsta kvalitet till överkomliga priser. Genom att använda mjuka och slitstarka material säkerställer vi att våra kläder håller länge och behåller sin komfort och passform även efter upprepade tvättar.

Fruit of the Loom är känt för sina klassiska och tidlösa designs. Vi erbjuder en mängd olika färger och stilar som passar allas smak och preferenser. Oavsett om du föredrar enkelhet och basplagg eller om du vill ha något mer unikt och trendigt, har vi kläderna för dig.

Fruit of the LoomVi strävar också efter att erbjuda kläder som passar olika kroppstyper och storlekar. Vårt storlekssortiment är omfattande och inkluderar både standardstorlekar och plusstorlekar, vilket gör det lätt för alla att hitta kläder som passar perfekt.

Fruit of the Loom är också engagerade i hållbarhet och etisk tillverkning. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och följer strikta riktlinjer för arbetsförhållanden och socialt ansvarstagande i vår tillverkningsprocess.

Fråga: Var tillverkas Fruit of the Loom kläder?
Svar: Fruit of the Loom har tillverkningsanläggningar runt om i världen, inklusive i Nordamerika, Centralamerika och Asien.

Fråga: Är Fruit of the Loom kläder hållbara och av god kvalitet?
Svar: Ja, Fruit of the Loom är kända för att producera hållbara kläder av god kvalitet till ett prisvärt pris.

Fråga: Säljer Fruit of the Loom bara t-shirts?
Svar: Nej, Fruit of the Loom har ett stort sortiment av kläder, inklusive underkläder, sweatshirts, fleece, casual kläder och mycket mer.

Fråga: Hur storlekarna för Fruit of the Loom kläder?
Svar: Fruit of the Loom erbjuder en mängd olika storlekar som sträcker sig från små till extra stora. Det är bäst att kontrollera deras storleksguide för specifika mått.

Fråga: Är Fruit of the Loom kläder lämpliga för tryck och brodyr?
Svar: Ja, Fruit of the Loom kläder är populära för tryck och brodyr, och används ofta av företag för att skapa personaliserade arbetskläder eller reklamprodukter.

Fråga: Har Fruit of the Loom någon miljöpolicy?
Svar: Ja, Fruit of the Loom är engagerade i hållbarhet och strävar efter att minimera sin miljöpåverkan genom olika initiativ, inklusive energieffektivitet och avfallshantering.

För kvalitetskläder för hela familjen, välj Fruit of the Loom. Utforska vårt sortiment idag och upptäck de bekväma och pålitliga plaggen som kommer att vara en del av din garderob under lång tid framöver.

Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Fruit of the loom
  T-shirt Super Premium 10-PACK
  Så lågt som 1045,00  kr
 2. Fruit of the loom
  Athletic Vest 10-PACK
  Så lågt som 770,00 kr
 3. Fruit of the loom
  Heavy Cotton S/S Tee 10-PACK
  Så lågt som 1045,00  kr
 4. Fruit of the loom
  Lady Fit Sofspun T 10-PACK
  Så lågt som 825,00 kr
 5. Fruit of the loom
  Valueweight T 10-PACK
  Så lågt som 770,00 kr
 6. Fruit of the loom
  T-shirt Valueweight Long Sleeve 10-PACK
  Så lågt som 1045,00  kr
 7. Fruit of the loom
  Lady Fit Valueweight V-neck T 10-PACK
  Så lågt som 770,00 kr
 8. Fruit of the loom
  Lady Fit Valueweight Vest 10-PACK
  Så lågt som 660,00 kr
 9. Fruit of the loom
  T-shirt Valueweight V-neck 10-PACK
  Så lågt som 825,00 kr
 10. Fruit of the loom
  Valueweight Crew Neck 10-PACK
  Så lågt som 770,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering