Slagskyddshandskar

Slagskyddshandskar - Säkert skydd mot slag och stötar

Slagskyddshandskar är viktiga verktyg som erbjuder säkert skydd mot slag och stötar. Med deras specialiserade design och högkvalitativa material ger våra slagskyddshandskar dig den nödvändiga skyddsnivån för att utföra arbete i situationer där slagrisk föreligger.

Vi erbjuder ett brett utbud av slagskyddshandskar som är designade för att möta kraven vid arbete med tunga verktyg, konstruktion, industriella uppgifter och andra arbetsmiljöer där slagrisk är närvarande. Våra slagskyddshandskar är tillverkade av slitstarka material och är utrustade med stötdämpande funktioner för att minimera effekten av slag och stötar.

Slagskyddshandskar är utformade med specialiserade skyddszoner, förstärkta paneler och stoppning för att erbjuda maximalt skydd för händer och fingrar. De är också utrustade med justerbara handledsband för att säkerställa en säker och bekväm passform.

Oavsett om du arbetar inom bygg- och konstruktion, verkstad eller andra arbetsmiljöer där slag och stötar är vanliga, har vi slagskyddshandskar som passar dina behov. Våra handskar följer säkerhetsstandarder och är testade för att ge optimalt skydd och säkerhet.

Utforska vårt sortiment av slagskyddshandskar idag och hitta de perfekta handskarna för dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder slagskyddshandskar av hög kvalitet från välkända varumärken som kombinerar säkerhet, komfort och prestanda för att du ska kunna arbeta med trygghet och effektivitet.

Beställ dina slagskyddshandskar online idag och ge dig själv det bästa skyddet mot slag och stötar. Med rätt par slagskyddshandskar kan du utföra dina arbetsuppgifter med säkerhet och självsäkerhet. Skydda dina händer med slagskyddshandskar från oss.

Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Granberg
    Tactical Rescue Hi-Viz, 6 par
    Så lågt som 3000,00  kr
  2. Gloves Pro
    Black Vibro 12 par
    Så lågt som 3600,00  kr
Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering