Tights

Träningstights - Blixtsnabb rörelsefrihet och stil på gymmet

Träningstights är oumbärliga klädesplagg för att uppnå maximal rörelsefrihet och stil under dina träningspass. Med deras kombination av funktion och mode erbjuder våra träningstights den perfekta balansen för att du ska kunna prestera på toppnivå och se bra ut på gymmet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träningstights för olika träningsformer, inklusive löpning, gymträning, yoga och andra fysiska aktiviteter. Våra träningstights är tillverkade av högkvalitativa material som erbjuder kompression, fukttransport och flexibilitet för att hålla dig bekväm och stödd under hela träningspasset.

Våra träningstights är utformade med funktionella detaljer som andningszoner, platta sömmar och elastiska midjeband för optimal komfort och passform. De är också tillgängliga i olika längder och mönster för att du ska kunna välja en stil som passar din personliga smak och träningsstil.

Träningstights ger inte bara rörelsefrihet utan också en slimmad och smickrande silhuett. De är utformade för att framhäva dina kroppsformer och ge dig självförtroende när du tränar. Med olika färger och mönster kan du också uttrycka din personliga stil och vara trendig på gymmet.

Utforska vårt sortiment av träningstights idag och hitta de perfekta tightsen för din träningsrutin. Vi erbjuder kvalitativa träningstights från välkända varumärken som kombinerar stil och funktion för att du ska kunna träna med självförtroende och komfort.

Beställ dina träningstights online idag och upplev maximal rörelsefrihet och stil på gymmet. Med rätt träningstights kan du träna utan begränsningar och känna dig bekväm samtidigt som du rockar din träningslook. Njut av varje träningspass med träningstights från oss.

Visa som Rutnät Listvy

5 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Craft Sportswear
  Polo Shirt Pique Classic W
  Så lågt som 484,00 kr
 2. Craft Sportswear
  CORE Unify Polo Shirt M
  Så lågt som 550,00 kr
 3. Craft Sportswear
  CORE Unify Polo Shirt W
  Så lågt som 550,00 kr
 4. Craft Sportswear
  Core Unify Training Tee M
  Så lågt som 275,00 kr
 5. Craft Sportswear
  Core Unify Training Tee W
  Så lågt som 275,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

5 produkter

per sida
Sätt fallande sortering