Lavoro

Lavoro erbjuder högkvalitativa arbetskor utformade för komfort och hållbarhet. Med innovativa säkerhetsfunktioner och snygg design, ger Lavoro dig förtroendet att utföra ditt arbete på bästa sätt. Välj Lavoro för en oöverträffad kombination av skydd, komfort och stil.

Lavoro skor - Högkvalitativa säkerhetsskor för professionella behov

Lavoro skor är ledande inom tillverkning av högkvalitativa säkerhetsskor som uppfyller de strängaste kraven för professionella yrkesarbetare. Med fokus på kvalitet, säkerhet och komfort erbjuder Lavoro ett brett sortiment av skor som är utformade för att skydda och stödja fötterna i olika arbetsmiljöer.

Våra säkerhetsskor är konstruerade för att ge optimalt skydd mot potentiella faror på arbetsplatsen. Vi använder oss av robusta material och avancerad teknik för att säkerställa att våra skor klarar av olika risker, såsom fallande föremål, kemikalier, elektrisk ström och halka. Med certifieringar enligt relevanta säkerhetsnormer ger vi dig förtroendet att arbeta säkert och skyddat.

LavoroKomfort är en annan viktig aspekt vi prioriterar när vi utvecklar våra skor. Vi förstår att professionella arbetare spenderar långa timmar på fötterna, och därför strävar vi efter att erbjuda skor med ergonomisk design, stötdämpning och god ventilation. Våra skor är utformade för att minska belastningen på fötterna och bidra till att minska trötthet och obehag under arbetsdagen.

Fråga: Är Lavoro skor sköna att bära hela dagen?
Svar: Ja, Lavoro skor är designade för att ge optimal komfort under hela arbetsdagen. De har dämpning och stöd för att minska fottrötthet.

Fråga: Har Lavoro skor goda säkerhetsfunktioner?
Svar: Absolut, Lavoro skor har flera säkerhetsfunktioner, såsom stålhätta, halksäkra sulor och vissa modeller erbjuder även punkteringsskydd.

Fråga: Är Lavoro skor slitstarka?
Svar: Ja, Lavoro skor är gjorda för att vara hållbara och tåliga. De är tillverkade av kvalitativa material som är avsedda att motstå tuffa arbetsförhållanden.

Fråga: Finns det olika stilar och modeller av Lavoro skor?
Svar: Ja, Lavoro erbjuder en rad olika stilar och modeller för att passa olika arbetsförhållanden och preferenser. Det finns både arbetsstövlar och lägre skor tillgängliga.

Fråga: Hur sköter jag mina Lavoro skor bäst?
Svar: För att förlänga livslängden på dina Lavoro skor, bör du rengöra dem regelbundet, undvika att torka dem i direkt sol eller nära en värmekälla, och använda skovårdsprodukter som är lämpliga för materialet i dina skor.

Lavoro shoes erbjuder också olika modeller för olika yrken och arbetsmiljöer. Oavsett om du arbetar inom bygg och anläggning, industrin, sjukvården eller något annat område, har vi skor som passar dina specifika behov. Vårt sortiment inkluderar skyddsskor, arbetsskor och yrkesskor som kombinerar säkerhet, komfort och stil.

För högkvalitativa säkerhetsskor som möter dina professionella behov, välj Lavoro skor. Kontakta oss idag för att upptäcka vårt sortiment och hitta de perfekta skorna för din arbetsplats. Med Lavoro skor kan du arbeta säkert och bekvämt varje dag.

Visa som Rutnät Listvy

17 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Lavoro
  Icelandicc
  Så lågt som 2490,00  kr
 2. Lavoro
  Leia
  Så lågt som 1300,00  kr
 3. Lavoro
  E82
  Så lågt som 1410,00  kr
 4. Lavoro
  Green light
  Så lågt som 1750,00  kr
 5. Lavoro
  Skywalker
  Så lågt som 1210,00  kr
 6. Lavoro
  Luke
  Så lågt som 1430,00  kr
 7. Lavoro
  Chewie
  Så lågt som 1430,00  kr
 8. Lavoro
  Avatar
  Så lågt som 1750,00  kr
 9. Lavoro
  Wave
  Så lågt som 1300,00  kr
 10. Lavoro
  E01
  Så lågt som 1300,00  kr
 11. Lavoro
  E02
  Så lågt som 1300,00  kr
 12. Lavoro
  E22
  Så lågt som 1410,00  kr
 13. Lavoro
  Jamor
  Så lågt som 1300,00  kr
 14. Lavoro
  Patrol
  Så lågt som 1520,00  kr
 15. Lavoro
  New Barcelona
  Så lågt som 990,00 kr
 16. Lavoro
  Cascades
  Så lågt som 1760,00  kr
 17. Lavoro
  Thor
  Så lågt som 3900,00  kr
Visa som Rutnät Listvy

17 produkter

per sida
Sätt fallande sortering