Serveringsjackor

Serveringsjacka och serveringsjackor: Stil och professionalism för servitörer och servitriser

En serveringsjacka är en viktig del av en servitörs eller servitrisens uniform. Vårt sortiment av serveringsjackor erbjuder både stil och professionalism för att hjälpa dig att leverera en förstklassig serviceupplevelse.

Serveringsjackor tillverkas med högkvalitativa material som är bekväma och hållbara för att klara av de krav och påfrestningar som kommer med arbete inom serveringsbranschen. Vi erbjuder olika stilar och passformer av serveringsjackor för att passa både manliga och kvinnliga servitörer och servitriser. Våra jackor är designade för att vara bekväma och ge optimal rörelsefrihet under arbetspasset.

Stil är en viktig aspekt av våra serveringsjackor. Vi erbjuder olika designs, färger och detaljer för att du ska kunna hitta en serveringsjacka som passar din personliga stil och restaurangens estetik. Våra jackor är designade med tanke på detaljer och kvalitet för att ge en professionell och enhetlig image.

Professionalism är avgörande när det gäller serveringsjackor. Vi strävar efter att erbjuda kläder som utstrålar professionalitet och skapar en enhetlig look för ditt serveringsteam. Våra serveringsjackor är utrustade med praktiska detaljer som fickor och knappar för att hålla beställningsblock, pennor och andra nödvändigheter inom räckhåll.

Oavsett om du arbetar på en restaurang, ett café eller en bar, har vi serveringsjackor som passar dina behov. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta jackan som kombinerar stil, professionalism och funktionalitet. Beställ idag och låt våra serveringsjackor vara en oumbärlig del av din arbetsuniform som hjälper dig att leverera en imponerande service och ge dina gäster en minnesvärd upplevelse.

Visa som Rutnät Listvy

7 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Segers
  Jacka Unisex
  Så lågt som 828,74 kr
 2. Segers
  Serveringsjacka Dam
  Så lågt som 840,62 kr
 3. Segers
  Serveringsjacka Herr
  Så lågt som 840,62 kr
 4. Segers
  Pennkjol
  Så lågt som 539,00 kr
 5. Segers
  Kjol stretch
  Så lågt som 1161,82  kr
 6. Segers
  Väst stretch Dam
  Så lågt som 1393,81  kr
 7. Segers
  Kavaj Herr
  Så lågt som 2723,27  kr
Visa som Rutnät Listvy

7 produkter

per sida
Sätt fallande sortering