Kemikaliehandskar

Kemikaliehandskar - Säkert skydd för hantering av kemikalier

Kemikaliehandskar är viktiga verktyg för att skydda händerna vid hantering av kemikalier. Med deras specialiserade design och högkvalitativa material erbjuder våra kemikaliehandskar det nödvändiga skyddet för att utföra kemikaliehantering på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av kemikaliehandskar som är designade för att möta kraven vid hantering av olika typer av kemikalier. Våra kemikaliehandskar är tillverkade av kemikaliebeständiga material som skyddar mot frätande ämnen, syror, lösningsmedel och andra farliga ämnen.

Kemikaliehandskar är utformade med funktionella egenskaper som tålighet mot kemikalier, grepp och fingerfärdighet för att underlätta arbete med kemikalier. De är också utrustade med långa skaft för att ge skydd åt handlederna och arbeta i farliga kemikaliemiljöer.

Oavsett om du arbetar inom laboratorier, industriella anläggningar eller andra kemikalieintensiva arbetsmiljöer, har vi kemikaliehandskar som passar dina behov. Våra handskar följer säkerhetsstandarder och är testade för att ge maximalt skydd och säkerhet.

Utforska vårt sortiment av kemikaliehandskar idag och hitta de perfekta handskarna för hantering av kemikalier. Vi erbjuder kemikaliehandskar av hög kvalitet från välkända varumärken som kombinerar säkerhet och funktionalitet för att du ska kunna arbeta med trygghet och effektivitet.

Beställ dina kemikaliehandskar online idag och ge dig själv det bästa skyddet vid hantering av kemikalier. Med rätt par kemikaliehandskar kan du utföra arbete med kemikalier med säkerhet och självsäkerhet. Hantera kemikalier på ett säkert sätt med kemikaliehandskar från oss.

Visa som Rutnät Listvy

26 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Arbetshandske Fodrad WR
  Så lågt som 198,00 kr
 2. Snickers
 3. Gloves Pro
  Triple chem 12 par
  Så lågt som 1023,00  kr
 4. Gloves Pro
  Nitric 12 par
  Så lågt som 286,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

26 produkter

per sida
Sätt fallande sortering