Granberg

Granberg erbjuder skyddande handskar med ultimat flexibilitet och hållbarhet. Genom att förena toppkvalitativa material med innovativ design skapar vi en säkrare, bekvämare arbetsdag. Upptäck Granbergs komfort och prestanda i ditt arbete.

Granberg - Högpresterande handskydd för alla arbetsmiljöer

Granberg Handskar är en pålitlig tillverkare av högpresterande handskydd som uppfyller de krävande behoven hos yrkesarbetare över hela världen. Med fokus på kvalitet, säkerhet och komfort erbjuder Granberg handskar som är utformade för att skydda händerna i olika arbetsmiljöer.

Våra handskar är tillverkade med noggrant utvalda material av högsta kvalitet för att säkerställa slitstyrka och skydd mot olika risker. Vi använder oss av avancerad teknik och innovativa designdetaljer för att möta de specifika kraven för olika yrken och branscher. Oavsett om du arbetar inom bygg och anläggning, industri, sjukvård eller något annat område, har vi handskarna som passar dina behov.

GranbergSäkerhet är vår främsta prioritering. Våra handskar är utformade för att skydda händerna mot skärskador, slag, nötning och kemikalier. Vi erbjuder olika skyddsnivåer och certifierade handskar enligt relevanta säkerhetsstandarder för att säkerställa att du kan arbeta tryggt och skyddat.

Komfort är också en viktig faktor för oss. Vi strävar efter att erbjuda handskar som är bekväma att bära under långa arbetspass. Våra handskar är utformade med ergonomi i åtanke och har god passform, flexibilitet och god andningsförmåga för att minimera obehag och underlätta rörelsefrihet.

Granberg Handskar erbjuder också specialiserade handskar för specifika behov, såsom arbetshandskar, skyddshandskar och kemikaliebeständiga handskar. Vi erbjuder olika storlekar och modeller för att passa olika händer och arbetsuppgifter.

Fråga: Vilka typer av handskar erbjuder Granberg?
Svar: Granberg erbjuder ett brett utbud av handskar för olika användningsområden, inklusive allmänna arbets-, skydds-, värmebeständiga, kemiska och snittskyddshandskar.

Fråga: Är Granbergs handskar certifierade?
Svar: Ja, alla Granbergs handskar uppfyller relevanta EU-standarder och är CE-märkta, vilket betyder att de har testats och uppfyller höga säkerhetskrav.

Fråga: Hur ska jag ta hand om mina Granberg-handskar?
Svar: Underhållet varierar beroende på handske. Läderhandskar bör inte blötas, medan vissa andra handskar kan maskintvättas. Se alltid till att läsa och följa skötselråden på produktetiketten.

Fråga: Hur väljer jag rätt storlek på mina Granberg-handskar?
Svar: Granberg har en storleksguide på sin hemsida som du kan använda för att mäta din hand och hitta rätt storlek.

Fråga: Var kan jag köpa Granbergs handskar?
Svar: Du kan köpa Granbergs handskar från flera olika återförsäljare, både online hos Swedwear och i fysiska butiker. Du kan hitta en lista över återförsäljare på Granbergs hemsida.

För högpresterande handskydd som möter dina professionella behov, välj Granberg Handskar. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och hitta de perfekta handskarna för din arbetsplats. Med Granberg Handskar kan du skydda och vårda dina händer på bästa möjliga sätt.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 143

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Granberg
  Montagehandskar 12-par
  Så lågt som 230,00 kr
 2. Granberg
  Montagehandskar 12 par
  Så lågt som 330,00 kr
 3. Granberg
  ESD-handskar 12 par
  Så lågt som 350,00 kr
 4. Granberg
  Arbetshandskar, 12 par
  Så lågt som 550,00 kr
 5. Granberg
 6. Granberg
 7. Granberg
  Argonhandskar 12 par
  Så lågt som 810,00 kr
 8. Granberg
 9. Granberg
 10. Granberg
 11. Granberg
  Montagehandskar 12 par
  Så lågt som 550,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 143

Sida
per sida
Sätt fallande sortering