Bomullshandskar

Bomullshandskar - Mjukt skydd och komfort för olika användningsområden

Bomullshandskar är mångsidiga handskar som erbjuder mjukt skydd och komfort för olika användningsområden. Med deras naturliga material och bekväma passform är våra bomullshandskar perfekta för en rad olika uppgifter där skydd och smidighet är viktigt.

Vi erbjuder ett brett utbud av bomullshandskar som är lämpliga för olika behov och användningsområden. Våra bomullshandskar är tillverkade av mjuk och andningsbar bomull, vilket gör dem idealiska för uppgifter som kräver känslighet och smidighet.

Bomullshandskar är utformade för att ge ett skyddande lager mellan händerna och arbetsuppgiften. De hjälper till att minimera risken för skärskador, repor och andra mindre skador. Bomullsmaterialet absorberar också svett och bidrar till att hålla händerna torra och bekväma under användning.

Oavsett om du använder bomullshandskar för hushållsarbete, trädgårdsarbete, lättare industriella uppgifter eller andra sysslor, har vi handskar som passar dina behov. Våra bomullshandskar kommer i olika storlekar och passformer för att ge en skräddarsydd passform och bekvämlighet.

Utforska vårt sortiment av bomullshandskar idag och hitta de perfekta handskarna för dina användningsområden. Vi erbjuder bomullshandskar av hög kvalitet som kombinerar skydd och komfort för att du ska kunna arbeta med bekvämlighet och säkerhet.

Beställ dina bomullshandskar online idag och ge dig själv det mjuka skyddet och den bekvämlighet som behövs för dina uppgifter. Med rätt par bomullshandskar kan du utföra dina sysslor med säkerhet och smidighet. Mjukt skydd och komfort väntar med bomullshandskar från oss.

Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Granberg
  Clipfish-handskar 12 par
  Så lågt som 350,00 kr
 2. Granberg
  Bomullshandskar 12 par
  Så lågt som 370,00 kr
 3. Granberg
  Innerhandskar 12 par
  Så lågt som 150,00 kr
 4. Granberg
  Innerhandskar 12 par
  Så lågt som 370,00 kr
 5. Granberg
  Bomullshandskar, 12 par
  Så lågt som 370,00 kr
 6. Gloves Pro
  Basic cotton 12 par
  Så lågt som 70,00 kr
 7. Gloves Pro
  White Cotton 12 par
  Så lågt som 110,00 kr
 8. Gloves Pro
  Black cotton 12 par
  Så lågt som 130,00 kr
 9. Gloves Pro
  Pure Cotton 12 par
  Så lågt som 110,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering