Verktygsbälten

Verktygsbälte - Praktiskt och pålitligt bälte för dina verktyg

Ett verktygsbälte är ett oumbärligt tillbehör för yrkesfolk och hantverkare som behöver bära med sig sina verktyg på ett smidigt och organiserat sätt. Hos oss hittar du ett brett utbud av verktygsbälten som kombinerar funktionalitet, hållbarhet och bekvämlighet.

Våra verktygsbälten är designade för att ge optimalt stöd och bärförmåga för dina verktyg. De är tillverkade av slitstarka material och har flera fickor, fack och hållare för att enkelt kunna organisera och bära dina verktyg. Våra verktygsbälten är justerbara för att passa olika midjestorlekar och ger en bekväm passform under hela arbetsdagen.

För snickare och träarbetare erbjuder vi också specifika snickarbälten som är utformade med tanke på deras specifika behov. Dessa bälten har extra fack och hållare för att bära snickeriverktyg som hammare, skruvmejslar och tumstock. De är robusta och slitstarka för att klara av kraven i en snickerimiljö.

Vi förstår vikten av att ha pålitliga och hållbara verktygsbälten som klarar av de påfrestningar de utsätts för på arbetsplatsen. Därför satsar vi på att erbjuda produkter av hög kvalitet som håller sig snygga och tåliga över tiden.

Så oavsett om du är snickare, hantverkare eller yrkesarbetare som behöver bära med dig verktyg, kan du lita på våra verktygsbälten och snickarbälten för att ge dig både funktionalitet och pålitlighet. Utforska vårt sortiment och beställ ditt verktygsbälte idag för att hålla dina verktyg organiserade och inom räckhåll under arbetsdagen.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 58

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Hammarhållare i metall
  Så lågt som 165,00 kr
 2. Fristads
  Snikki Materialficka 9304 LTHR
  Så lågt som 1034,00  kr
 3. Fristads
 4. Fristads
  Snikki Ergo Bälte 9319 LTHR
  Så lågt som 1089,00  kr
 5. Fristads
 6. Fristads
 7. Fristads
  Snikki Bälte 9343 POLY
  Så lågt som 319,00 kr
 8. Fristads
  Snikki Bälte 9369 POLY
  Så lågt som 319,00 kr
 9. Fristads
  Snikki Bälte 9370 POLY
  Så lågt som 319,00 kr
 10. Fristads
 11. Fristads
 12. Snickers
  Måttbandsficka i läder
  Så lågt som 275,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 58

Sida
per sida
Sätt fallande sortering