Bälten

Arbetsbälten - Praktiskt och säkert bärhjälpmedel för yrkesfolk

Arbetsbälten är oumbärliga för yrkesfolk som behöver bära med sig verktyg och utrustning på arbetsplatsen. Hos oss hittar du ett brett utbud av arbetsbälten som kombinerar funktionalitet, hållbarhet och säkerhet.

Våra arbetsbälten är designade för att hålla dina verktyg organiserade och inom räckhåll. Med olika fickor, fack och hållare kan du enkelt bära och komma åt de verktyg och tillbehör du behöver för att utföra ditt arbete effektivt. Våra arbetsbälten är justerbara för att passa olika midjestorlekar och ger en bekväm passform under hela arbetsdagen.

Vi satsar på att erbjuda arbetsbälten av hög kvalitet som klarar av de påfrestningar de utsätts för på arbetsplatsen. Våra bälten är tillverkade av slitstarka material och har starka spännen och fästen för att säkerställa långvarig användning och hållbarhet.

Förutom deras praktiska egenskaper fokuserar vi också på säkerhet. Våra arbetsbälten är konstruerade för att säkert hålla dina verktyg på plats och minimera risken för olyckor. De hjälper till att förebygga fall eller förlorade verktyg, vilket sparar tid och minimerar skaderisken.

Så oavsett om du är hantverkare, snickare, elektriker eller något annat yrke där du behöver ha verktyg nära till hands, kan du lita på våra arbetsbälten för att underlätta ditt arbete. Utforska vårt sortiment och beställ ditt arbetsbälte idag för att hålla dig organiserad och säker på arbetsplatsen.

Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Hängslen
  Så lågt som 260,00 kr
 2. Blåkläder
  Läderbälte
  Så lågt som 320,00 kr
 3. Blåkläder
 4. Blåkläder
  Bälte i stretch
  Så lågt som 320,00 kr
 5. Blåkläder
  Belt
  Så lågt som 190,00 kr
 6. Blåkläder
  Bälte
  Så lågt som 170,00 kr
 7. Blåkläder
  Hängslen
  Så lågt som 490,00 kr
 8. Blåkläder
  Läderbälte
  Så lågt som 430,00 kr
 9. Blåkläder
  Belt
  Så lågt som 140,00 kr
 10. Blåkläder
  Bälte
  Så lågt som 170,00 kr
 11. Blåkläder
  Bälte i stretch
  Så lågt som 170,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering