Hängslen

Arbetshängslen - Hängslen stöd för arbetskläder

Arbetshängslen är ett oumbärligt tillbehör för yrkesfolk som behöver extra stöd och komfort för sina arbetskläder. Hos oss hittar du ett brett utbud av arbetshängslen som kombinerar funktionalitet, hållbarhet och stil.

Våra hängslen är tillverkade av högkvalitativa material och har starka klämmor eller spännen för att säkert hålla byxor eller kjolar på plats. De är justerbara för att passa olika kroppstyper och storlekar och erbjuder optimal passform och komfort under hela dagen.

Utöver deras praktiska egenskaper ger våra hängslen en touch av stil till din outfit. Vi erbjuder olika färger, mönster och material för att matcha din personliga stil och tillfället. Våra hängslen kan vara ett snyggt komplement till både formella och avslappnade kläder och hjälper dig att skapa en unik och trendig look.

Våra arbetshängslen är designade för att ge extra stöd och fördela vikten jämnt över axlarna. De är tillverkade av högkvalitativa material och har starka spännen och justerbara remmar för en bekväm passform. Våra hängslen kan enkelt anpassas till olika kroppstyper och storlekar för att ge optimalt stöd och komfort under arbetsdagen.

Utöver deras praktiska egenskaper erbjuder våra arbetshängslen också en stilfull touch till dina arbetskläder. Vi erbjuder olika färger och mönster för att matcha din personliga stil och arbetsmiljö. Med våra arbetshängslen kan du både se professionell ut och känna dig bekväm under hela arbetsdagen.

Vi förstår vikten av att ha pålitliga och hållbara arbetshängslen. Därför satsar vi på att erbjuda produkter av hög kvalitet som klarar av de påfrestningar de utsätts för på arbetsplatsen. Våra hängslen är konstruerade för att vara slitstarka och tåla de krav som ställs i olika yrken och arbetsförhållanden.

Så oavsett om du är byggnadsarbetare, hantverkare eller behöver extra stöd för dina arbetskläder, kan du lita på våra arbetshängslen för att ge dig både funktion och stil. Utforska vårt sortiment och beställ dina arbetshängslen idag för att förbättra din arbetskomfort och utseende.

Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Hängslen
  Så lågt som 396,00 kr
 2. Fristads
  Hängslen 9322 PPPA
  Så lågt som 306,00 kr
 3. Snickers
  Hängslen
  Så lågt som 342,00 kr
 4. Snickers
  Hängslen med logotyp
  Så lågt som 351,00 kr
 5. Snickers
  Elastiska hängslen
  Så lågt som 297,00 kr
 6. Jobman
  9011 Hängslen
  Så lågt som 270,00 kr
 7. Jobman
  9013 Hängslen No scratch
  Så lågt som 252,00 kr
 8. Projob
  9044 Hängslen
  Så lågt som 270,00 kr
 9. Tranemo
  Hängslen
  Så lågt som 360,00 kr
 10. Tranemo
  Flamskyddade Hängslen
  Så lågt som 513,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

11 produkter

per sida
Sätt fallande sortering