Jeans

Arbetsjeans - Slitstarka och funktionella byxor för arbetsdagen

Arbetsjeans är en essentiell del av arbetsklädseln för alla som utför fysiskt krävande arbete. Dessa byxor är speciellt utformade för att klara av tuffa arbetsmiljöer och ge optimal komfort och skydd under arbetsdagen.

Våra arbetsjeans är tillverkade av slitstarkt denimmaterial av hög kvalitet, vilket gör dem extremt hållbara och motståndskraftiga mot slitage. Med förstärkta sömmar och robusta konstruktioner klarar våra arbetsjeans de tuffaste arbetsförhållandena och tål att användas dag efter dag.

Vi förstår att arbetsjeans måste vara funktionella för att möta yrkesverksammas behov. Därför är våra byxor utrustade med praktiska funktioner som flera förstärkta fickor och verktygsfickor för att ge enkel tillgång till verktyg och tillbehör. Dessutom har våra arbetsjeans ofta förstärkningar på knän och sätet för extra skydd och hållbarhet.

Vi erbjuder också olika passformer och storlekar för att säkerställa att du hittar de perfekta arbetsjeansen som passar din kroppstyp och ger optimal rörelsefrihet. Våra byxor finns i olika stilar och färger, så du kan välja det alternativ som passar din personliga smak och företagets varumärke.

Arbetsjeans är inte bara praktiska och slitstarka, de är också bekväma att bära under långa arbetspass. Våra byxor är designade med ergonomiska detaljer som elastiska midjeband och stretchmaterial för att ge en skön passform och möjliggöra enkel rörelse.

Så oavsett om du arbetar inom bygg, verkstad, lantbruk eller någon annan yrkeskategori som kräver slitstarka arbetskläder, se till att investera i våra arbetsjeans. Med deras hållbara konstruktion, praktiska funktioner och komfort kommer våra arbetsjeans att vara ditt pålitliga kompanjon på arbetsplatsen.

Utforska vårt sortiment av arbetsjeans idag och upptäck varför så många yrkesverksamma litar på våra produkter. Ge dig själv den bästa arbetsklädslösningen - arbetsjeans som klarar allt!

Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Fristads
  Servicejeans stretch 2501 DCS
  Så lågt som 1690,00  kr
 2. Fristads
  Servicejeans stretch 2506 DCS, dam
  Så lågt som 1690,00  kr
 3. Fristads
  Jeans stretch 2623 DCS
  Så lågt som 1290,00  kr
 4. Snickers
  Denim Arbetsbyxor+
  Så lågt som 1640,00  kr
 5. Carhartt
  Rugged flex® slim fit tapered jean
  Så lågt som 670,00 kr
 6. Carhartt
  Rugged flex® relaxed fit low rise 5-pocket tapered jean
  Så lågt som 670,00 kr
 7. Carhartt
  Rugged flex® slim fit 5-pocket tapered jean
  Så lågt som 670,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering