Flamskyddade pikétröjor

Flamskyddade pikétröjor - Brandsäkra och stilfulla arbetskläder

Letar du efter säkerhetskläder som kombinerar brandsäkerhet och stil? Våra flamskyddade pikétröjor är designade för att erbjuda optimalt brandskydd utan att kompromissa med utseendet.

Våra flamskyddade pikétröjor tillverkas med högkvalitativa material som effektivt minskar risken för brandskador. Dessa tröjor är speciellt behandlade för att motstå värme och flammor, vilket ger dig ett extra skyddslager på arbetsplatsen. Vi lägger också stor vikt vid stil och design, så att du kan se professionell och snygg ut samtidigt som du håller säkerheten i fokus.

Vi förstår att komfort är viktigt för att kunna utföra arbetsuppgifterna smidigt. Våra flamskyddade pikétröjor är utformade för att vara lätta, följsamma och andas, vilket ger dig en bekväm arbetsupplevelse utan att kompromissa med säkerheten. Vi har även integrerat praktiska detaljer i pikétröjorna, såsom ribbstickade muddar och bröstfickor, för att underlätta förvaring av arbetsrelaterade föremål.

Vi erbjuder ett brett sortiment av flamskyddade pikétröjor som passar olika yrkeskategorier och arbetsmiljöer. Våra produkter uppfyller och överträffar branschstandarder och har genomgått rigorösa tester för att garantera högsta kvalitet och prestanda. Oavsett om du arbetar inom industri, el- och energibranschen eller annan verksamhet med brandrisk, kan våra flamskyddade pikétröjor erbjuda det skydd och den stil du behöver.

Kontakta oss idag för att få mer information om vårt sortiment av flamskyddade pikétröjor. Vårt kunniga team finns tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den bästa pikétröjan för dina specifika behov. Investera i pålitliga och stilfulla flamskyddade pikétröjor för att kombinera säkerhet och mode på arbetsplatsen.

Visa som Rutnät Listvy

18 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
  Långärmad Piké Multinorm
  Så lågt som 1640,00  kr
 2. Fristads
  Flamestat T-shirt 7073 TFLH
  Så lågt som 1290,00  kr
 3. Snickers
  Kortärmad pikétröja
  Så lågt som 1020,00  kr
 4. Snickers
  Långärmad pikétröja
  Så lågt som 1210,00  kr
 5. Snickers
  Långärmad pikétröja, dam
  Så lågt som 1150,00  kr
 6. Tranemo
  Flamskyddad Undertröja
  Så lågt som 1050,00  kr
 7. Tranemo
  Flamskyddad Sweatshirt
  Så lågt som 1530,00  kr
Visa som Rutnät Listvy

18 produkter

per sida
Sätt fallande sortering