Bälten

Arbetsbälten - Praktiskt och säkert bärhjälpmedel för yrkesfolk

Arbetsbälten är oumbärliga för yrkesfolk som behöver bära med sig verktyg och utrustning på arbetsplatsen. Hos oss hittar du ett brett utbud av arbetsbälten som kombinerar funktionalitet, hållbarhet och säkerhet.

Våra arbetsbälten är designade för att hålla dina verktyg organiserade och inom räckhåll. Med olika fickor, fack och hållare kan du enkelt bära och komma åt de verktyg och tillbehör du behöver för att utföra ditt arbete effektivt. Våra arbetsbälten är justerbara för att passa olika midjestorlekar och ger en bekväm passform under hela arbetsdagen.

Vi satsar på att erbjuda arbetsbälten av hög kvalitet som klarar av de påfrestningar de utsätts för på arbetsplatsen. Våra bälten är tillverkade av slitstarka material och har starka spännen och fästen för att säkerställa långvarig användning och hållbarhet.

Förutom deras praktiska egenskaper fokuserar vi också på säkerhet. Våra arbetsbälten är konstruerade för att säkert hålla dina verktyg på plats och minimera risken för olyckor. De hjälper till att förebygga fall eller förlorade verktyg, vilket sparar tid och minimerar skaderisken.

Så oavsett om du är hantverkare, snickare, elektriker eller något annat yrke där du behöver ha verktyg nära till hands, kan du lita på våra arbetsbälten för att underlätta ditt arbete. Utforska vårt sortiment och beställ ditt arbetsbälte idag för att hålla dig organiserad och säker på arbetsplatsen.

Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Tranemo
  Bälte Läder
  Så lågt som 360,00 kr
 2. Tranemo
  Bälte
  Så lågt som 170,00 kr
 3. Tranemo
  Elastiskt Bälte
  Så lågt som 130,00 kr
 4. Tranemo
  Bälte
  Så lågt som 150,00 kr
 5. Tranemo
  Flamskyddat Bälte
  Så lågt som 320,00 kr
 6. Tranemo
  Ankelrem
  Så lågt som 80,00 kr
 7. Tranemo
  Läderbälte
  Så lågt som 520,00 kr
 8. Tranemo
  Hängslen
  Så lågt som 400,00 kr
 9. Tranemo
  Flamskyddade Hängslen
  Så lågt som 570,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

per sida
Sätt fallande sortering