Flamskyddade Accessoarer

Flamskyddade accessoarer - Säkerhet och skydd i riskfyllda miljöer

Flamskyddade accessoarer är viktiga tillbehör för att öka säkerheten och skyddet i riskfyllda arbetsmiljöer där det finns en hög risk för eld och lågor. Hos oss hittar du ett brett utbud av flamskyddade accessoarer som kombinerar säkerhet, komfort och kvalitet.

Våra flamskyddade accessoarer är tillverkade av specialmaterial som motstår och minimerar spridningen av eld och lågor. Dessa material är testade och certifierade för att uppfylla de stränga säkerhetsstandarderna. Vi erbjuder flamskyddade accessoarer såsom flamskyddade handskar, halsdukar, mössor och västar.

Att använda flamskyddade accessoarer bidrar till att minska risken för brännskador och skador vid olyckor. Dessa accessoarer fungerar som en skyddande barriär mellan huden och den farliga arbetsmiljön. Genom att bära flamskyddade accessoarer kan du öka din personliga säkerhet och minska risken för allvarliga skador.

Vi förstår vikten av att ha pålitliga och hållbara flamskyddade accessoarer. Därför satsar vi på att erbjuda produkter av hög kvalitet som håller sig intakta även vid regelbunden användning.

Så oavsett om du arbetar inom industri, olje- och gassektorn eller någon annan bransch där eld- och lågrisker är närvarande, kan du lita på våra flamskyddade accessoarer för att ge dig både säkerhet och komfort. Utforska vårt sortiment och beställ dina flamskyddade accessoarer idag för att säkerställa en trygg och skyddad arbetsmiljö.

Visa som Rutnät Listvy

19 produkter

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blåkläder
 2. Blåkläder
  Flamskyddade lösa spikfickor
  Så lågt som 253,99 kr
 3. Blåkläder
  Flamskyddad ID-kortsficka
  Så lågt som 103,51 kr
 4. Fristads
  Skyddsförkläde 9330 LTHR
  Så lågt som 1034,55  kr
 5. Fristads
  Flamestat Bälte 9999 FR
  Så lågt som 407,55 kr
 6. Fristads
 7. Fristads
  Flamestat socka 9194 FSOL
  Så lågt som 470,25 kr
 8. Fristads
  Flamestat mössa 9195 MOF
  Så lågt som 512,05 kr
 9. Tranemo
  Ljusbågevisir
  Så lågt som 9812,55  kr
Visa som Rutnät Listvy

19 produkter

per sida
Sätt fallande sortering